Delavnice

Gozdne urice

Gozdne urice so oblika aktivnega varstva, kjer otroci preživijo 3 ure v naravi. Organizirani so krajši poučni sprehodi v naravi, igre v gozdni igralnici, iskanje škratovega zaklada, ogled živali na kmetiji in stik z njimi, obisk čebelarja, obisk gozdarja ali lovca in druge dejavnosti.

Starši otroke pripeljete primerno opremljene za aktivnosti na prostem (nahrbtnik z rezervnimi oblačili, obutev, prigrizek, pijača), ostalo dobijo v naravi.

Cena za 3 ure: 25 € na otroka

Lonček kuhaj

Otroke navajamo na zgodnje kulinarične aktivnosti, kjer spoznavajo vse od izdelave receptov do kuhanja in peke. Marsikdo nima možnosti pridobivati tovrstnih izkušenj, zato so delavnice odlična priložnost za vse, ki si želijo nekoč gospodinjiti v svoji kuhinji. Delavnice so še posebno aktualne v predprazničnem času, saj podpiramo spoznavanje tradicionalnih običajev in jedi. Vabilo na delavnice bo objavljeno na spletni strani, v kolikor pa ima vaš otrok interes do priprave zanimivih jedi, dekoracije, pogrinjkov idr. že prej, pa organiziramo aktivno varstvo Lonček kuhaj.

Cena 2 uri 30 minut +30 minut vaša degustacija: 35 €

Možnost tudi obisk tečaja za otroke Lonček kuhaj, ki obsega 15 ur: cena 150 €

V ceno je vključeno vse (živila, pripomočki, vodenje, degustacija).

Božičkova dežela

V najlepšem delu leta, ko se družina po vsakdanjem hitenju končno zbere skupaj in otroške iskrice v očeh netijo še posebno čarobno vzdušje, je čas, da skupaj poiščemo skrivnostni gozd. Tam lahko posebno praznično čarovnijo doživite skupaj z nami, Božičkom in vsem dobrosrčnim bitjem. Morda pa nam Božiček pripravi še kakšno posebno presenečenje. Kadar ima čas, nam pokaže svoje sani in z vprego po zasneženih strminah odhiti!

Po dogovoru je možno obdarovanje otrok. Darilo kupite in dostavite vi, Božiček pa ga v pravljičnem gozdu podari vašemu otroku.

Cena obiska pravljičnega gozda: 

Otroci: 13 eur

Odrasli: 10 eur

Ugodnosti

Otroci do drugega leta brezplačno

Družinska vstopnica: 50 eur (vključena 2 odrasla in neomejeno število otrok iz iste družine)

Vključeno: vodenje, ogled in igra v Božičkovi delavnici igrač, topel čaj iz domačih zelišč, praznično pecivo, Božičkovo obdarovanje otrok.

Kostanjev piknik

Paleta ljudi je barvna pisana in posebna v vsej svoji raznolikosti. Prav take so pri nas jeseni. Jesen je čas, ko vsa živa bitja pobirajo pridelke svojega vloženega truda in pripravljajo zaloge za zimo. Kadar nas narava razveseli z jesenskimi pridelki in plodovi, to s pridom izkoristimo. Skupaj nabiramo kostanj, koruzo, jabolka in vse kar lahko uporabimo za dober piknik. Ob kurišču, ki je pogosto naše središče steče pogovor… napet, posvetovalen, zanimiv ali pa kar tako.

Termini kostanjevih piknikov bodo objavljeni na naši spletni strani.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ne pozabi, da je bil tudi največji hrast nekoč majhen želod, ki je padel na tla in vztrajal.

Želiš, da bi te imeli za prijazno osebo?
Bodi prijazen do sebe in drugih, prisluhni in pomagaj.
Želiš, da bi ti drugi zaupali?
Bodi zaupanja vreden.
Želiš, da tvoja beseda nekaj velja?
Izpolnjuj svoje obljube.